flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Решетилівський районний суд Полтавської області припинив здійснювати правосуддя

10 лютого 2020, 14:32

  Згідно рішення Вищої ради правосуддя від 22 січня 2019 року №175/0/15-19 «Про відрядження  для здійснення правосуддя судді Попаснянського районного суду Луганської області Лизенко І.В. до Решетилівського районного суду Полтавської області строком на один рік», суддею Попаснянського районного суду Луганської області Лизенко Ілоною Василівною здійснювалося правосуддя в Решетилівському районному суду Полтавської області. 06 лютого 2020 року строк відрядження  судді Лизенко І.В. закінчився, у зв’язку з чим закінчились повноваження розгляду справ у суді.

   За штатним розписом у суді передбачено 3 (три) посади суддів, які на даний час є вакантними.

   Канцелярія суду продовжує здійснювати прийом та реєстрацію заяв, позовних заяв громадян та установ, матеріалів і клопотань Національної поліції, обвинувальних актів. Однак здійснити автоматизований розподіл та передати справи та матеріали на розгляд суду  не можливо у зв'язку з відсутністю суддів.

   Цивільні, адміністративні справи мають зберігатися у канцелярії суду до призначення суддів або вирішення питання відрядження суддів з іншого суду. Кримінальні провадження, клопотання слідчих органів, справи про адміністративні правопорушення та інші матеріали згідно чинного законодавства будуть направлятися до Апеляційного суду Полтавської області для вирішення питання їх розгляду в інших судах  області.