flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Президент України видав Указ про призначення суддів

16 червня 2020, 15:02

16 червня 2020 року Президент України Володимир Зеленський підписав Указ №226/2020 про призначення суддів.

З сьогоднішнім призначенням відновить роботу Радивилівський районний суд Рівненської області. Там з'явиться одна суддя Валентина Троцюк.

Оксана Кшик приступить до виконання обов'язків у Турківському районному суді Львівської області, де нині є тільки один суддя, який відсторонений від здійснення правосуддя.

Відновить роботу і Жидачівський районний суд Львівської області, який не здійснював правосуддя з 18 липня 2019 року. Сьогодні до цього суду Указом Президента призначено троє суддів: Андрія Павліва, Романа Равлінка та Святослава Сливку.

В Яремчанському міському суді Івано-Франківської області з призначенням Тетяни Ваврийчук та Марії Остап'юк будуть заповнені дві з трьох вакантних посад суддів і суд відновить здійснення правосуддя.

У Володарсько-Волинському районному суді Житомирської області, який не здійснював правосуддя з 23 вересня 2019 року, виконувати обов'язки розпочне суддя Артем Збаражський, який прийшов на одну з трьох вакантних посад.

Тростянецький та Оратівський районні суди на Вінниччині також відновлять здійснення правосуддя. Сьогодні Указом Президента у них призначено служителів Феміди. Здійснювати правосуддя в Оратівському районному суді Вінницької області почне Сергій Климчук, а в Тростянецькому районному суді Вінницької області Олеся Борейко, Анна Мудрак та Олена Натальчук.

До складу Решетилівського районного суду Полтавської області  відтепер входять  Юрій Зіненко та Олена Романенко.

Відповідний Указ опубліковано на сайті Президента України

За повідомленням прес-служби суду

Джерело